Algemeen

Timmer en Onderhoudsbedrijf J.de Kort is een veelzijdig bedrijf. En kan u veel verschillende diensten aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in Renovatie en restauratie werk. Maar we kunnen u ook tegelwerk van hoog kwaliteit aanbieden. Hier onder een paar diensten die wij u kunnen aanbieden.

 • Timmer werk (denk aan ramen en deuren enzovoorts)
 • Tegelwerk
 • Stukwerk
 • Houtreparatie
 • Schilderwerk
 • Dak werk

Wij kunnen dus alle klussen in en om u huis beetpakken. Door dat wij zo veel mogelijk werk zelf doen kunnen wij u een betere kwaliteit bieden.

Nieuwbouw

Is uw huiskamer of keuken te klein? Of wilt u misschien een grotere zolder? Dan zou eventueel een nieuwe aanbouw of dakopbouw een mooie optie zijn. Op die manier realiseer je op een makkelijke manier extra leefruimte in uw woning. Het kost natuurlijk wel een deel van uw tuin, maar dit is vaak de moeite waart.

Meerwaarde

Met een aanbouw realiseer je niet alleen meer licht en leefruimte, maar ook meer waarde voor het huis de waardevermeerdering varieert van 60 tot100 procent van de kosten van de verbouwing. U heeft hier dus niet alleen maar plezier van als u in uw huis woont, maar ook als u het gaat verkopen.

Varianten

Er zijn verschillende manieren om je leefruimte te vergroten hier onder een paar mogelijkheden

 • Aanbouw
 • Serre
 • Dakopbouw
 • Dakkapel

Al deze mogelijkheden zij vrij makkelijk te realiseren. Wel komt hier vaak een verbouwing bij. Veel dingen zullen aangepast moeten worden om dit netjes af te kunnen werken. Ook moet er vaak een vergunning over aan gevraagd worden bij de gemeente. Wij kunnen u hierbij helpen en adviseren wat al uw mogelijk heden zijn.

Het doel

Het doel van de ruimte is een belangrijk gegeven. Een keuken of badkamer in een aanbouw vraagt andere werkzaamheden dan een extra slaapkamer of een vergroting van de woonkamer.

Aandachtspunten

Wij bespreken graag de bijkomende punten die bij een uitbreiding van uw leefruimte komen kijken. Hieronder vallen bijvoorbeeld het aanbrengen van aanpassingen aan de constructie van uw dak of achtergevel. Hoe kan je deze het beste afwerken en wat betekent dit voor uw oude ruimte. Vaak kunt u vrij eenvoudig extra uitbreidingen realiseren. Zoals bijvoorbeeld extra elektra of verwarming, of bijvoorbeeld een dakraam op uw aanbouw voor meer licht.

Renovatie

Wilt u gaan verbouwen? Heeft u een te kleine badkamer of keuken of is hij sterk verouderd? Dit is een reden om te gaan vernieuwen. Het kost een hoop moeite en geld om uw huis mooi en modern te houden.

Meerwaarde

Met een verbouwing realiseer je niet alleen extra wooncomfort. Maar je kan ook meerwaarde voor het huis. Met bijvoorbeeld een dakrenovatie kan je ook extra isolatie aanbrengen of bij een keuken renovatie kan je je keuken ook vergroten of luxer maken. Dit geld natuurlijk ook voor een badkamer renovatie.

Aandachtspunten

Wat komt er allemaal bij een verbouwing kijken? En waar moet je allemaal rekening mee houden. Veel mensen verkijken zich hierop. En wij willen u hier graag bij helpen hier onder een aantal punten waar je rekening mee moet houden.

 • Afwerking (strak, landelijk enz..)
 • Indeling (waar moet de elektra komen en het water en gas)
 • Welke materialen moeten er gebruikt worden
 • Welke voorbereidingen moeten er getroffen worden

Vaak wordt een heel deel van uw woonruimte verbouwd, terwijl u toch nog graag wil blijven wonen in uw woning. Hier moet ook goed over nagedacht worden. Wij moeten goed ons werk kunnen doen en u moet zonder bijvoorbeeld een stoffig bed kunnen slapen. Kortom er zijn een hoop dingen waar over nagedacht moeten worden.

Advies

Wij adviseren u graag over uw verbouwing wij hebben hier veel ervaring in. Zoals u hierboven leest komt er veel bij kijken. Welke onder aannemers komen er en wat gaan hun maken en in welke volgorde. Wat moet er gebeuren en hoe kan je het afwerken.

Restauratie

Heeft u een monumentaal pand of is het gewoonweg veel te duur om een nieuw kozijn of gevel te laten plaatsen, dan is het tijd om iets te restaureren.

Wanneer en waarom

Wanneer laat je iets restaureren? Er zij hier verschillende reden voor. Bijvoorbeeld:

 • U heeft houtrot in uw kozijn maar het is onzin om een nieuw kozijn te plaatsen
 • U heeft een monumentaal pand en alles moet weer in dezelfde staat teruggeplaatst worden

Advies

Wij adviseren u graag over de restauratie. Wanneer is het nog te restaureren en hoe kan je dat het beste aanpakken

Onderhoud

Een woning of bedrijfspand kost een hoop moeite en tijd om te onderhouden. Veel mensen schuiven het dan ook vaak voor hun uit. Met vaak het resultaat dat dingen soms kapot kunnen gaan. Ook gaat dit veel al ten koste van het wooncomfort. Daarom is onderhoud van uw pand ook zo belangrijk vaak kost het maar een beetje om erger te voorkomen.

Ook voor onderhoud van uw pand bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u lekkage, klemmen uw ramen en deuren of moet u hart trekken om de deur in het slot te laten vallen. Aarzelt u dan niet en neem dan contact met ons op wij kunnen u een goed onderhoudsplan aan bieden, zodat u nooit voor ongemakken komt te staan

onderhoud

Neem contact met ons op