Nieuwbouw

Nieuwbouw

Is uw huiskamer of keuken te klein? Of wilt u misschien een grotere zolder? Dan zou eventueel een nieuwe aanbouw of dakopbouw een mooie optie zijn. Op die manier realiseer je op een makkelijke manier extra leefruimte in uw woning. Het kost natuurlijk wel een deel van uw tuin, maar dit is vaak de moeite waart.

Meerwaarde

Met een aanbouw realiseer je niet alleen meer licht en leefruimte, maar ook meer waarde voor het huis de waardevermeerdering varieert van 60 tot100 procent van de kosten van de verbouwing. U heeft hier dus niet alleen maar plezier van als u in uw huis woont, maar ook als u het gaat verkopen.

Varianten

Er zijn verschillende manieren om je leefruimte te vergroten hier onder een paar mogelijkheden

  • Aanbouw
  • Serre
  • Dakopbouw
  • Dakkapel

Al deze mogelijkheden zij vrij makkelijk te realiseren. Wel komt hier vaak een verbouwing bij. Veel dingen zullen aangepast moeten worden om dit netjes af te kunnen werken. Ook moet er vaak een vergunning over aan gevraagd worden bij de gemeente. Wij kunnen u hierbij helpen en adviseren wat al uw mogelijk heden zijn.

Het doel

Het doel van de ruimte is een belangrijk gegeven. Een keuken of badkamer in een aanbouw vraagt andere werkzaamheden dan een extra slaapkamer of een vergroting van de woonkamer.

Aandachtspunten

Wij bespreken graag de bijkomende punten die bij een uitbreiding van uw leefruimte komen kijken. Hieronder vallen bijvoorbeeld het aanbrengen van aanpassingen aan de constructie van uw dak of achtergevel. Hoe kan je deze het beste afwerken en wat betekent dit voor uw oude ruimte. Vaak kunt u vrij eenvoudig extra uitbreidingen realiseren. Zoals bijvoorbeeld extra elektra of verwarming, of bijvoorbeeld een dakraam op uw aanbouw voor meer licht.

Neem contact met ons op