"klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel."

Over Ons

Wij zijn Timmer en Onderhoudsbedrijf J. de Kort. Wij zijn gevestigd in Gouda. Wij verrichten werkzaamheden in de wijde omtrek van Gouda. Vakkundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. Door onze grote ervaring en de diversiteit aan projecten die wij hebben uitgevoerd, kunnen wij u een deskundig en betrouwbaar advies geven.

Wij steken graag de handen uit de mouwen. Maar voordat wij aan de slag gaan, luisteren wij goed naar u. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Als wij aan een project beginnen, weet u dan ook precies wat u kunt verwachten. Of het een uitgebreid project betreft of een kortlopende klus: wij willen dat u tevreden bent.

Joris de Kort

Ik wilde al sinds ik klein was met mijn handen werken. Dus besloot ik ruim 18 jaar geleden dat ik het timmervak in wou gaan. Ik begon met een timmeropleiding die ik na twee jaar afgerond had. Toen ben ik gaan werken bij een aannemer die veel werk deed voor de woningbouw. Hier leerde ik zelfstandig werken en deed ik verschillende soorten timmerklussen. Ook heb ik hier de basis van het stucen en tegelen geleerd. Het begon met kleine klusjes en eindigde bij complete badkamers en keukens. Na 5 jaar vond ik het wel weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kwam terecht bij een kleine aannemer in Waddinxveen. Die deed veel renovatie en restauratiewerk in de omgeving van Gouda en Den Haag. Hier kreeg ik meer verantwoordelijkheid en moest de klussen van begin tot eind zelf regelen. Ik heb hier veel ervaring opgedaan in het restauratie en renovatiewerk. We hadden veel werk in het restaureren van oude panden zoals kerken en pastorieën. Ook heb ik hier mijn tegelwerk verder kunnen uitbreiden. Ik heb veel luxe badkamers mogen maken. Maar het belangrijkste wat ik hier heb geleerd is het luisteren naar de klant. Wat waren hun wensen en hoe kon ik dat het beste in praktijk brengen.

Schuur
400dpiLogo

Wij hebben ons bedrijf opgestart op 1 maart 2018. Ik wilde graag op eigen benen staan en mijn ziel en zaligheid in mijn eigen bedrijf steken. Ik doe veel onderhoudswerk voor de woningbouw en probeer er zoveel mogelijk eigen werk bij te krijgen. Zoals u eerder hebt kunnen lezen hebben wij veel ervaring in verscheidene soorten werk binnen de bouw. Dus bent u opzoek naar een vakman voor al uw klussen in en om uw huis dan heeft u deze gevonden. Laat hier beneden een bericht achter of neem contact op via de telefoon. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op